Om

Autism kan vara ett äventyr. En upptäcksresa. En ny värld som öppnar sig. Så har det varit för mig när jag fick mitt barn med diagnosen autism. Nu vill jag dela den kunskapen med andra.

Jag har en son född 2002 med diagnosen autistiskt syndrom och lindrig utvecklingsstörning.

Annonser

10 Replies to “Om”

 1. Hej,
  tack för att du delar med dig på din blogg! Brukar läsa bloggar som handlar om autism för jag har själv en son med autism. Jag har ingen blogg, men har skrivit om våra erfarenheter i boken ”Det räcker inte med kärlek”.
  Allt gott,
  Jenny

 2. Jag har läst boken. Eftersom min dotter med autism är så mycket äldre har vi aldrig haft någon ”träning” enligt någon metod med henne förutom att vi använt schemabilder mycket, så en hel del känner jag inte igen, men just därför är det också extra intressant att läsa om hur det är nu förtiden. Mycket välskriven bok. Hälsningar från Mib.

 3. Hej! Jag har precis hittat hit, efter att ha googlat en del på Hästpojken.
  Först fattade jag inte hur jag kunnat missa denna braiga blogg,
  men sen såg jag att du inte har hållit på så himla länge.
  Men hoppas att du gör det
  för den är bra!

  Och nu länkar jag till den från min egen.
  🙂

 4. Hej
  först nu har jag hittat din blogg. Jag har själv en flicka, drygt 8 år, med diagnos autism. Vi har tränat henne på samma sätt som Jenny L. med stor framgång. Jag har vissa planer på att sätta upp ett diskussionsforum/förening på FB eller LinkedIn angående autism och beteendeanalys. Jag söker fler personer som vill vara med

  vänliga hälsningar

  1. på facebook finns många samlade i t ex autism- och aspergerförbundets grupp. du skulle kunna skapa gruppen så sprider vi den på facebook.

 5. Hej! Jag heter Emma är 27 år och skriver just nu examensarbete för lärarprogrammet, Linköpings Universitet (är dock bosatt utanför Göteborg). Jag är i ett tidigt skede i mitt examensarbetet och är ute efter att se hur intresset ser ut för att delta i en kvalitativ intervjustudie. Syftet är att ta reda på hur era erfarenheter är av skolan och det bemötande och stöd ni fått/får där med era barn som har Asperger.

  Intervjun kan ske över telefon, skype, eller personligen om ni skulle bo i Göteborgstrakten. Förhoppningsvis får man möjlighet att belysa både sånt som fungerar bra och mindre bra så att man kanske kan bygga vidare på det och så att jag i mitt blivande yrke få förutsättningar för att det ska bli ännu bättre och även sprida det resultatet som kommer fram.

  Självklart kommer ni att vara anonyma och inget kommer att härledas till just er.

  Hoppas ni ser det som en möjlighet samtidigt som det är till stor hjälp för mig, hoppas att det finns intresse!

  Tack på förhand/Emma Kontakt i forumet och via mejl: emmajm.persson@gmail.com

 6. hej
  Vi bor i Norrköping – vi deltar gärna i en intervju kring detta!

  Johan M. Sanne
  0739 47 61 64

 7. Hej!

  Jag heter Sara Hellman och jobbar som projektledare på den ideella föreningen Passalen i Göteborg. Jag och min kollega i Karlstad Annika Nordin gillar din blogg och den skillnad den gör för många i liknande situation. Vi driver ett arvsfondsprojekt som riktar sig till syskon till personer med olika funktionsvariationer. Vi skulle vilja skicka ett paket till er med info om oss och vårt projekt. Jag kan inte hitta dina kontaktuppgifter, om det är ok med er får du gärna skicka dem till oss på sara@passalen.se

  Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s