Luft

Hur gör man när luften är slut? När man balanserat på minfältet så länge att man inte kan slappna av längre. När man inte sover utan sömnmedel. När minsta motgång får  ögonen att tåras. När hjärtat slår som efter en löprunda hela tiden. När knuten i magen aldrig släpper. Vad gör man?

Annonser

4 Replies to “Luft”

  1. När man lever nära ett barn som kräver övermänsklig flexibilitet och anpassning dygnet runt har man ett stort behov av att själv bli sedd och bekräftad. Känna att det finns någon annan som ser en och ser hur mycket man kämpar och att man behöver ha någon i ryggen som backar upp. När allt, precis allt, hänger på ens axlar behöver man någon som tar hand om en själv, som tar ansvar och visar att man är viktig som person, inte bara som förälder, ”vårdare” ”behandlare” och förhandlare.

    Ring läkaren, ditt syre är slut och du behöver hjälp. Vet att det tar emot och att man inte orkar ringa ett enda samtal till men gör det! Ring innan onsdag. Du är viktig!
    Varm kram!

    1. Tack snälla bipmamman, men jag har varit i kontakt med läkare och han hade KBT att erbjuda. Och hjälp med sömnen. Själv skulle jag önska mig mänsklighet. Alltså inte vård. Utan att någon bara bryr sig om mig. Ser mig. Håller mig under armarna lite. Tyvärr inget som vården kan göra.

  2. Å skulle vilja vara där och ge dig en kram nu. Ta en promenad ihop med dig eller en biltur till nåt fint ställe. I mitt inrutade liv är det svårt att göra spontant. Men tänk att jag finns här och tänker och FÖRSTÅR precis vartenda ord du säger.
    Många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s