Vad tycker du?

Nu är det en månad sedan jag startade den här bloggen. Under den tiden har den fått 1900 träffar. Jag har fått en del respons genom andra forum men jag skulle gärna höra mer. Vad är bra? Vad är dåligt? Vad ska det vara mer om? Schema har jag hört men jag behöver nog mer konkreta frågor för att utveckla det vidare. Behövs bloggen alls?

Annonser

7 Replies to “Vad tycker du?”

 1. Jag tycker att bloggen är jättebra och är helt säker på att den behövs! Jag har hunnit rekommendera den till ganska många personer redan, just för att det finns väldigt konkreta tankar kring schema och förhållningssätt i vardagen.

  Kommer inte på någon specifik fråga. Men efterlyser fler som diskuterar! 🙂

 2. 1900 treff på ein blogg på ein månad er veldig bra, særleg om du tenker på at det er eit nisjeprodukt. Det er i utgangspunktet ei begrensa målgruppe.

  Sjølv må eg seie at eg hentar både inspirasjon, mot og nyttig informasjon på bloggen. Tusen takk så langt! Eg abonnerer på RSS-feeds så eg skal få med meg alt. Eg likar formen veldig godt. Passe personleg, men fortsatt med stort rom for resonnement fram og tilbake, og for faktaopplysningar. Behøvs bloggen? JA!

  Nye tema? Hm. Er sjølv i ein fase der ‘alt’ er interessant, og set stor pris på å få informasjon, også om det eg ikkje sjølv kom på å søke etter. Informasjonsinnhenting er krevande, sjølv om det faktisk er mitt daglege yrke. Bloggformen er eit veldig behageleg format å motta denne typen informasjon på.

  Lykke til vidare!

  1. Kul Jenny! Våra fröknar på förskolan uppskattade Fredrik Hjelms bok mycket eftersom det ofta är just ni som är de första som påtalar för föräldrarna att det inte står rätt till. I hans bok händer just det…

 3. Jag tycker du gör ett fantastiskt arbete med bloggen, en jättebra blogg! Jag själv är nybörjare på ämnet då vi ganska nyss fått veta varför vårt barn inte är som andra.

  Jag vet inte om jag har några ideér på vad du kan skriva om, jag är ju som sagt nybörjare och vet inte så mycket. Men jag suger åt mig alla tips och råd, funderingar och reflektioner. Handfasta råd och igenkännanden gillar jag! Hur får man egentligen vardagen att gå ihop med ett krävande barn? Hur får jag mitt barn att må bättre, vad gäller utbrott, ängslighet, tvångsbeteenden, matsituationer, i skolan, med kompisar?

  1. Det blir ju förstås förstås väldigt personligt för alla har sin syn på föräldraskap. Jag har funderat länge på hur jag ska förmedla mitt sätt att se det… på ett bra sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s